MAX SPRAY en MAX MASK een unieke anti-virus spray en mondmasker

Jun 24, 2020

Uniek: Belgische webshop ontwikkelt ‘MAX SPRAY’ en ‘MAX MASK’ een unieke anti-virus spray en mondmasker met langdurige werking.  

MAX SPRAY houdt schoolbanken, deurklinken, toetsenborden, menukaarten, sporttoestellen, … , 10 dagen lang Covid19 vrij.  

Nu we uit de lockdown komen is het duidelijk dat er heel wat strikte hygiënemaatregelen moeten worden opgevolgd willen we op een veilige en duurzame manier uit deze crisis geraken. Het houden van afstand, het dragen van een mondmasker en een goede handhygiëne zijn cruciaal in de strijd tegen het Covid-19 virus.  

Maar ook scholen, werkgevers, winkeliers, hotels en restaurants, fitnesscentra, én overheidsdiensten moeten heel wat maatregelen nemen. Het virusvrij houden van oppervlakten en ruimtes waar veel mensen samen komen is daar een zeer belangrijk element in. Deurklinken van winkels en toonbanken, toetsenborden van geldautomaten, winkelkarretjes, balies van postkantoren en banken, schoolbanken en speelgoed in klassen maar ook treinen en bussen dienen regelmatig grondig te worden gereinigd en ontsmet om de verspreiding van het virus tegen te gaan.  

Het reinigen met een alcoholhoudende oplossing werkt slechts even en bij de eerstvolgende aanraking kan de oppervlakte alweer besmet zijn. Daarenboven zijn producten die alcohol bevatten ontvlambaar en vaak schadelijk voor de huid en de oppervlakten waarop ze worden toegepast.  

Ook het personeel dient steeds een mondmasker te dragen. Maar de mondmaskers die vrij in de handel te vinden zijn bieden niet allemaal dezelfde mate van bescherming.  

Hoe kan dit alles efficiënter? Voor dit probleem komt het Belgische Safety Workwear Shop, een webshop voor professionals en particulieren met tal van beschermingsmiddelen, met een oplossing in de vorm van MAX SPRAY en MAX MASK.   

Wat doet MAX SPRAY?  

• MAX SPRAY is de eerste spray op de Belgische markt die niet alleen virussen en bacteriën deactiveert maar die ook een bewezen blijvende werking heeft van 10 dagen.  
• Na toepassing mag je de behandelde oppervlakte gerust blijven schoonmaken met water en zeep of zelfs een alcoholhoudend product, de beschermende werking blijft onaangetast!  
• De gebruikte grondstof in de spray is Crystalusion Plus Water-based, een gepatenteerde technologie op basis van nano-siliconen die 99,9% van alle virussen deactiveert.  

Hoe gebruik je het?  
• Voor de ‘MAX SPRAY’ wordt de vloeistof in flessen van 500ml met handige sproeikop gebotteld. De vloeistof kan zowel op harde als zachte oppervlakten worden gebruikt. Breng deze aan op een microvezel poetsdoek en wrijf het volledige oppervlak goed in (harde oppervlakte) of spray de vloeistof rechtstreeks op het oppervlak en laat het opdrogen (bij zachte oppervlak).  

“Twee keer per dag alle oppervlakten reinigen van bussen, trams en treinen, van schoolbanken, deurklinken, winkelbalies en wie weet waar nog allemaal… Daar moet toch een betere oplossing voor bestaan?” vroeg Tom Buyens, zaakvoerder van Safety Workwear Shop zich al heel vroeg in de coronacrisis af. “Onze webshop verdeelde al een tijdje de ontsmettingssprays van Crystalusion Limited, een Brits bedrijf gespecialiseerd in ontsmettende Nano technologie. In samenwerking met hen maken we deze technologie nu ook beschikbaar in flessen van 500 ml met sproeikop.” aldus Tom. 

99,9% efficiënt zelfs na 50 wasbeurten.  
De MAX MASK mondmaskers zijn ook behandeld met nano-siliconen. Het resultaat is een masker dat 99,9% van de bacteriën dood, zelfs na 50 wasbeurten.   


MAX SPRAY vereist de nodige toelichting voor een correct en efficiënt gebruik en zal daarom enkel verdeeld worden via de webshop van Safety Workwear Shop en enkel beschikbaar zijn voor gespecialiseerde reinigingsbedrijven en Facility diensten.  

MAX MASK is voor iedereen beschikbaar.  

MAX SPRAY kost €99,- (excl.btw) voor een fles van 50cl – MAX MASK kost €19,- (incl.btw) per stuk.  

Voor elke verkochte spray wordt er 2,5 euro aan de Jan Vertonghen Foundation geschonken en voor elk verkocht masker wordt er 0,5 euro geschonken*.  

www.safety-workwear-shop.com en www.maxsafety.com  


Niet voor publicatie │voor meer persinformatie (interviews, foto’s,…) = [email protected] – 0473 97 98 13 *Safety Workwear Shop is lid van Febelsafe, de Belgische federatie van fabrikanten, distributeurs, dienstverleners en de professionele eindgebruikers inzake veiligheid en welzijn. Het spreekt dan ook voor zich dat Max Spray en Max Mask voldoen aan de strengste nationale, Europese en overige internationale veiligheidsnormen.  

**MAX Safety is het nieuwe Belgische merk van Safety Workwear Shop om pure desinfectie te promoten.   

***Per verkochte MAX Spray fles wordt er 2,5 euro gedoneerd en per verkocht MAX Mask masker 0,5 euro aan de Jan Vertonghen Foundation. MAX Safety wil dat niet alleen elke burger en elk bedrijf een positieve en veilige toekomst tegemoet gaat maar vooral ook elk kind moet dat ervaren. We staan dan ook helemaal achter het motto "elk kind is bijzonder” van de Jan Vertonghen Foundation. Jan Vertonghen zelf is ook enthousiast over de positieve manier waarop MAX Spray en MAX Mask kunnen bijdragen tot de veiligheid van de burgers en van onze kinderen.